Translate:

BOOT-VISDAG 2020

20jun2020

buitenhuizerweg 9 Velsen Zuid

JAARLIJKS TERUGKEREND SMULFESTIJN OP DE JACHTHAVEN IJMOND

Van 10.00 tot 24.00

bij Watersport Vereniging IJmond

buitenhuizerweg 9 Velsen Zuid

Zaterdag 20 juni 2020 zal de evenementen commissie, samen met de vele vrijwilligers, weer de jaarlijkse feestdag op de WVIJ organiseren. Vele weken, van voorbereiding, zijn er vooraf gegaan zoals het regelen van vis, kraampjes en activiteiten etcetera. De activiteiten vangen rond 10.00 uur aan. De kraampjes zijn bezet en de gebakken vis en andere versnaperingen zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs te verkrijgen. Er zijn kramen met nieuwe en 2e hands nautische producten, touwen en landvasten en informatieve stands. In de middag een optreden een koor en een loterij. Mocht u nou een kraam willen huren, stuur dan een mail naar ec@wvijmond.nl t.a.v. Mieke Oldenburg.

MUZIKALE AFSLUITING BOOTVISDAG

Na een dag vol van activiteiten is het nog lang niet voorbij en gaan we in de avonduurtjes nog even door. De avond van de Boot-Visdag hebben we nog de feestavond om de dag passend af te sluiten. Vanaf 20.00 uur zal deze avond muzikaal aanvangen, maar het verenigingsgebouw is doorgaans geopend.  Tevens wordt er door de evenementen-commissie een loterij gehouden met mooie prijzen.

 

De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de evenementen commissie. Tot ziens op zaterdag 20 juni 2020 bij de Watersport Vereniging IJmond en vergeet niet om vrienden en/of familie mee te brengen. Kijkt u voor de foto's  van afgelopen jaren op www.facebook.com/WV.IJmond