Translate:

Kantine

Watersport Vereniging  IJmond zoekt een nieuwe pachter voor haar kantine.

Watersport Vereniging IJmond heeft  zijn thuishaven in het recreatiegebied Spaarnwoude en is gelegen aan de staande mastroute via Haarlem. Door zijn ligging is de haven een zeer gunstig vertrekpunt om alle windstreken te verkennen, per boot maar ook op de fiets, te voet of op andere manieren.

De W.V.IJ. telt rond de 350 leden en beschikt over 240 ligplaatsen voor bootlengtes  tot 12 meter.

De vereniging beschikt over een fraai verenigingsgebouw met uitstekend sanitair. De kantine is voorzien van alle gemakken en heeft een goed uitgeruste keuken.

Voor de exploitatie en het beheer van de kantine komt het bestuur van W.V.IJ. gaarne in contact met personen, bijvoorbeeld een (echt)paar, die voor een periode van minimaal enkele jaren garant willen staan voor de gastvrijheid van de haven. Gegadigden moeten voldoen aan de volgende criteria: in het bezit van een volledige horeca -vergunning, commercieel inzicht en ondernemerschap, affiniteit met de watersport, in staat om een gezellige kantine voor eigen risico op gezellige wijze te exploiteren met gevoel voor de eigenheid van de vereniging.

Gegadigden kunnen zich aanmelden bij het bestuur van W.V.IJmond via  E-mail: bestuur@wvijmond.nl Een gedegen ondernemersplan is  deel  van de selectiecriteria.

WV IJmond

Buitenhuizerweg 9

1981 LK Velsen Zuid

Reacties voor 01 april 2019

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De WV IJmond heeft een gezellige kantine en een ruim terras van waar u over de haven uitkijkt. Lekker even ontspannen met een drankje en een hapje. Of u lopend, op de fiets of met de auto komt, u bent altijd van harte welkom.

klik hier voor alle actuele openingstijden 

SAM_0139-1024x576

De kantine is ook de ontmoetingsplaats voor leden en passanten.

SAM_1326-1024x576

Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en tussen de middag kunt u hier uw lunch gebruiken. Voor de avond hebben we een plate service met heerlijke gerechten.

Ook voor grote groepen bent u aan het juiste adres, als het nu gaat om alleen wat te drinken of een verzorgd buffet, alles is mogelijk. Vraagt u naar de mogelijkheden.