Translate:

Locatie – omgeving

Watersportvereniging IJmond is opgericht op 2 april 1965 in IJmuiden en is sinds de tachtiger jaren gevestigd in recreatiegebied Spaarnwoude. Dit gebied heeft tal van ontspanningsmogelijkheden zoals o.a. skiën in het zeer nabijgelegen Snowplanet, een schitterende klimmuur, de mogelijkheid om te golfen, heerlijk ontspannen in Spaarnwoude Resort en een manege praktisch om de hoek.

Activiteiten recreatie gebied Spaarnwoude:

  • Golfbaan
  • Camping / Zwembad
  • Klimmuur
  • Ski heuvel
  • Vissen
  • Paintball
  • Survival
  • Skeeler verhuur
  • Fiets routes / verhuur
  • Manege

Klik hier voor de website van recreatiegebied Spaarnwoude voor meer informatie.

W.V.IJmond ligt in het Zijkanaal C, nagenoeg op de T-splitsing met het Noordzeekanaal, op een klein uur varen van/naar de sluizen van IJmuiden, c.a. anderhalf uur van de Oranjesluizen in Amsterdam en het startpunt van één van de twee staande mastroutes richting Zeeland door één van de oudste steden van Nederland, Haarlem.

W.V.IJmond ligt dichtbij verschillende steden en dorpen zoals onder andere: Amsterdam, Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Spaarndam. Deze zijn goed te bereiken met het openbaarvervoer, er bevindt zich een bushalte op korte afstand van onze haven.

Amsterdam:

Vanaf de jachthaven is het een half uur rijden richting onze hoofdstad Amsterdam. In Amsterdam kunt u een dagje winkelen, musea bezoeken, dierenpark artis of andere leuke uitstapjes. Natuurlijk kunt u ook heerlijk genieten op een terasje bij de diverse horeca gelegenheden

Klik hier voor een dagje uit in Amsterdam.

Haarlem:

Vanaf de jacthaven is het ca een half uur rijden richting Haarlem. Ook Haarlem biedt vele mogelijkheden zoals Winkelen, Musea, Bioscoop etc.

Klik hier voor een dagje uit in Haarlem.

Beverwijk:

Vanaf de jachthaven kunt u met de pont of via de Velsertunnel naar Beverwijk. Beverwijk staat bekend om de Zwarte Markt die al vele jaren duizenden bezoekers trekt.

Klik hier voor een dagje uit in Beverwijk.

IJmuiden:

Het visserdorp IJmuiden ligt met de auto op ca een kwartier van de jachthaven. U kunt hier heerlijk vis eten, het strand bezoeken, door de duinen wandelen en bunkers bekijken of een wandeling op de Pier van IJmuiden.

Klik hier voor meer informatie over IJmuiden aan Zee.

Spaarndam:

Het dorpje spaarndam ligt 10 minuten van de jachthaven. Hier vindt u een supermarkt, diverse horeca gelegenheden en u kunt hier prima een visje eten.

Klik hier voor een dagje weg in Spaarndam.

Overige links:

Dagje weg in Velsen

Openbaar vervoer