Translate:

Sponsoren

Een overzicht van al onze sponsoren. Klik op het logo om naar de website van de betreffende sponsor te gaan.

Heeft u een bedrijf en wilt u met uw website vermeld staan op onze sponsoren pagina, neemt u contact op met de redaktie via: sponsor@wvijmond.nl en vraag naar de aantrekkelijke tarieven.


Hermans Marine voor al uw Watersport, Hengelsport en Camping / caravan benodigdheden


Schoonhoff Hout voor bedrijven en particulieren. Het adres voor hout, deuren, ramen, plaatmateriaal, verf, ijzer en specials.


Maken en of repareren van al uw zeilen


Alle schilders- en verfbenodigheden! Altijd het beste advies voor uw schildersklus

Wij bouwen casco’s compleet af, helemaal in uw stijl en keuze. Verder maken we ondermeer keukens, badkamers, kasten, bedden, stuurhutten, tafels, prefab betimmeringen, teak dekken, blokroosters, enz.

In onze professionele werkplaats, verzorgen wij niet alleen servicebeurten en reparaties voor recreanten, maar onderhouden wij ook de buitenboordmotoren voor grote rederijen en offshore bedrijven, dit geheel naar de normen van de scheepvaart inspectie.


We kunnen praktisch alles leveren voor nieuwbouw en onderhoud van uw boot, waaronder andere hydrauliek, scheepsramen, boegschroeven, verwarming, drinkwater- en brandstofsystemen en alles “rondom de motor” zoals schroefassen, koppelingen, afstandbedieningen, uitlaten, motorsteunen, en instrumenten. Dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

Met meer dan 20 houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor particulieren als aannemers zeker een bezoek waard.

‘T Anker Van WV IJmond is het restaurant gevestigd in het verenigingsgebouw van de WV IJmond.
Lekker een drankje op het zonnige terras en heerlijk betaalbaar menu uit de keuken of een drankje aan de uitnodigende bar. U ben van Harte welkom. Klik op de afbeelding om naar de Facebook site te gaan. of klik op tabblad verenigingsgebouw op deze site

Schitteren in beeld en geluid

Bij Van Brienen audiovisueel is techniek altijd ondergeschikt aan onze missie: bedrijven zoals jou laten schitteren in beeld en geluid.