Translate:

Sponsoren

Een overzicht van al onze sponsoren. Klik op het logo om naar de website van de betreffende sponsor te gaan.

Heeft u een bedrijf en wilt u met uw website vermeld staan op onze sponsoren pagina, neemt u contact op met de redaktie via: sponsoren@wvijmond.nl en vraag naar de aantrekkelijke tarieven.

 

 


Hermans Marine voor al uw Watersport, Hengelsport en Camping / caravan benodigdheden

 


Schoonhoff Hout voor bedrijven en particulieren. Het adres voor hout, deuren, ramen, plaatmateriaal, verf, ijzer en specials.

 


Maken en of repareren van al uw zeilen

 


Alle schilders- en verfbenodigheden! Altijd het beste advies voor uw schildersklus

 


Wij bouwen casco’s compleet af, helemaal in uw stijl en keuze. Verder maken we ondermeer keukens, badkamers, kasten, bedden, stuurhutten, tafels, prefab betimmeringen, teak dekken, blokroosters, enz.

 


U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw beroeps- of pleziervaartuig. Ook voor levering, inbouw en onderhoud van scheepsmotoren en buitenboordmotoren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

In onze professionele werkplaats, verzorgen wij niet alleen servicebeurten en reparaties voor recreanten, maar onderhouden wij ook de buitenboordmotoren voor grote rederijen en offshore bedrijven, dit geheel naar de normen van de scheepvaart inspectie.

 


We kunnen praktisch alles leveren voor nieuwbouw en onderhoud van uw boot, waaronder andere hydrauliek, scheepsramen, boegschroeven, verwarming, drinkwater- en brandstofsystemen en alles “rondom de motor” zoals schroefassen, koppelingen, afstandbedieningen, uitlaten, motorsteunen, en instrumenten. Dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

 

Met meer dan 20 houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor particulieren als aannemers zeker een bezoek waard.