Translate:

MET DE BUS NAAR DE BOTENBEURS IN GORINCHEM INCL. DINEE

24sep2022

EEN DAG DIE BOL STAAT VAN DE MARITIEME HOOGTE PUNTEN IN EEN PRACHTIG HISTORISCHE PLAATS AAN DE LINGE

Van 9.00 tot 19.00

bij vertrekplaats vanaf parkeerplaats WV IJmond

BUITENHUIZERWEG 9

€ 35,00 PER PERSOON INCLUSIEF DINEE(TJE)

Op zaterdag 24 september staat de binnenstad van Gorinchem weer in het teken van de Botenbeurs. Het evenement is al ruim 30 jaar een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen en is dus geen eendagsvlieg. Elk jaar is het weer een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart als ook de liefhebber die zelf zijn boot te koop aanbiedt. En dat zullen er deze keer ook weer zo’n honderd zijn – gloednieuw én tweedehands. Dit maakt de beurs in de Gorcumse Lingehaven vrij uniek. “De Botenbeurs in de mooie pittoreske haven is altijd heel gezellig. De muziek en andere activiteiten maken het extra leuk. 

Tevens is er een nautische markt op zaterdag

Op de zaterdag van de Botenbeurs – 24 september – is er een nautische markt rondom de Lingehaven. Van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot aan stoffering en bootkappen: je vindt het er allemaal! Dit wordt afgewisseld met heel veel kraampjes met eten en drinken, een deel van de kade is gereserveerd als rommelmarkt, ondernemers uit de regio presenteren zich en er is muziek. Vanaf de kade heb je goed zicht op de ruim honderd plezierjachten in de haven. Juist deze mix maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar iedereen van de watersport geniet.

Om 9 uur vertrekken we samen met de leden van de "Van Merlehaven" uit Heemstede met de bus vanaf de parkeerplaats van de WV IJmond. 

Op de terugweg zal er gestopt worden voor een maaltijd en dit zit in de kosten van € 35,00 P.P.  Dit bedrag geld voor u als lid, uw partner en andere gezinsleden. Mocht u buiten deze andere personen mee willen nemen zijn zij van harte welkom. 

Gorinchem een groot winkelcentrum met vele winkels en terrassen en zijn er vele bezienswaardigheden. Een dag vertoeven in Gorinchem is dan ook geen probleem.

Voor deelname aan deze activiteit is inschrijven strikt noodzakelijk en gelden de regels:

 • inschrijven voor uiterlijk 10 september
 • per lid mag u maximaal 3 introduce's inschrijven (mocht u er meer hebben neem contact op met Henk Stoop)
 • Vol is vol dus schrijf u zo snel mogelijk in.
 • Betalen bij instappen van de bus.
 • Wees op tijd de bus vertrekt om 9.00 uur.
 • Als u heeft ingeschreven bent u, ook als u beslist niet mee te gaan, verplicht aan de betaling te voldoen of andere deelnemers te vinden.

  "Lees in onze privacyverklaring hoe wij met persoonsgegevens omgaan."

  Lidmaatschapsnummer: (verplicht)

  Naam: (verplicht)

  Emailadres:(verplicht)

  telefoonnummer:(verplicht)

  Aantal personen die meegaan á € 35,00 per persoon: (verplicht)

  Ik ga akkoord met het verzenden van deze gegevens en de privacyverklaring